GEAR UP SALE - Bespaar tot 55% op geselecteerde artikelen -- days --:--:-- NU KOPEN

We bieden de nieuwste voetbaluitrusting van topkwaliteit van topmerken, zoals Nike, Adidas en Puma. Kom kijken naar de voetbalschoenen gedragen door de beste spelers ter wereld, professionele keepershandschoenen en complete uitrusting voor trainingssessies. We hebben talloze teams van topcompetities tot regionale kampioenschappen voorzien van shirts van topkwaliteit, trainings- en vrijetijdskleding, voetballen die over de hele wereld populair zijn en trainingsaccessoires. Bovendien is onze fanshop een waar paradijs voor fans die op zoek zijn naar shirts en andere benodigdheden van de bekendste teams.

Wat betekent Top4Football? Wij zijn een team van mensen die leven voor de sport en deze perfect begrijpen. Nu willen we ons enthousiasme, ervaring en kennis verder verspreiden. Of je nu een toekomstige voetbalster bent, een fervent coach, een teammanager of een trouwe fan - als je van voetbal houdt, dan is Top4Football de beste plek voor jou, want we zijn dol op dit spel! We zijn een familie die met elkaar verbonden is door onze liefde voor voetbal.

Samen met onze collega's van andere sportafdelingen vormen we een grote community genaamd Top4Sport.

Geschiedenis TOP4SPORT

2010

Top4Sport opgericht. Begin van onze samenwerking met Nike

2011

We gaan een samenwerking aan met 1e divisie voetbalclubs

2012

Gespecialiseerde Top4Football online winkel gelanceerd.

2013

Online winkels Top4Running en Top4Fitness gelanceerd

2014

De Top4Football-winkel werd geopend in Praag, de modernste winkel in Centraal-Europa die gespecialiseerd is in voetbal. Samenwerking met meer dan honderd clubs van de eerste klasse tot het regionale kampioenschap.

2015

Uitbreiding naar Slowakije. Top4Football winkel geopend in Bratislava. Premium Top4Running-winkel geopend in Praag. Samenwerking met de Tsjechische atletiekfederatie tot stand gebracht.

2016

Werd een partner van het Slowaakse nationale voetbalteam

2017

Uitbreiding naar Hongarije en Roemenië. Samenwerking met zeven eersteklas voetbalteams in Tsjechië en Slowakije.

2018

Uitbreiding naar Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Top4Street online shop gelanceerd.

2019

Top4Sport wordt een trots lid van 11TeamSports Group, de grootste voetbalspeciaalzaak in Europa