FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% off on Running & Lifestyle Products! WINKEL NU

Eerst werken, dan plezier maken

Heb je een voornemen gemaakt voor het nieuwe jaar? ''De beste zijn'', misschien? Goede voornemens zijn een nette manier en een mooie kans op verbetering. Je kunt ze op elk moment instellen. Het beste scenario is wanneer je geen resoluties meer nodig hebt omdat je de juiste mindset hebt. Zoiets als Cristiano Ronaldo of Mo Salah.


De mindset van een voetballer die naar de sterren streeft is simpel. Voetbal altijd op de eerste plaats. Natuurlijk is er een heleboel spelers proberen om de beste op het veld, het is de meeste van hen! Daarom moet je ook buiten het veld hard werken. Daarvoor komt de juiste uitrusting goed van pas. En juist nu, voordat het drukke seizoensschema weer begint, is de beste tijd om grip op beide te krijgen.

winter gear

Moet je je uithoudingsvermogen verbeteren? Op naar het park! Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste hardloopschoenen en de juiste kleding - tijdens deze winterse dagen mogen kwaliteit basislagen, een nekwarmer, een paar handschoenen en een windjack niet worden weggelaten. Elke kilometer telt en je kunt er zeker van zijn dat het niet lang zal duren voordat je het effect ervan in de wedstrijd zult voelen.


Meer kracht nodig? Doe oefeningen. Oefeningen voor de core zoals plank en andere met je eigen lichaamsgewicht zijn geweldig voor alle atleten. 


Wil je je techniek verbeteren? Er zijn thuis toch genoeg obstakels om doorheen te dribbelen. Het liefst met een kleinere bal. Een tennisbal volstaat, of een voetbal in een kleiner formaat. Wees alleen voorzichtig met de lampen en vazen. Je weet vast wel wat je moet doen om je schieten en passen te verbeteren. Deze zullen zeker beter zijn om buiten te trainen. Waar je ook volop kunt genieten van je nieuwe voetbalschoenen!
En vergeet niet, herstel is ook een heel belangrijk onderdeel van de training. Zorg goed voor je lichaam.

Het leven draait niet alleen om voetbal, dat weten we. Daarom kun je in onze e-shop ook terecht voor stijlvolle vrijetijdskleding. Van schoenen van verschillende lifestyle merken, waaronder slippers, via T-shirts en sweatshirts/hoodies tot rugzakken en tassen. We weten ook dat het leven in de eerste plaats om voetbal draait. Dus is er ook deze fanshop vol fan gear inclusief een rijke collectie shirt replica's. Zo kun je je team goed steunen, ook het nationale.


Want ja, eindelijk na weer vier jaar komt er weer een WK, dit keer in Qatar. Deze zal historisch gezien uniek zijn! Nooit eerder werd zo'n kampioenschap in de winter gehouden. Nou ja, in de wintermaanden althans. De temperaturen eind november en begin december zullen nog steeds zomers zijn.

Wat staat ons dit jaar 2022 te wachten? We gaan niet tegen u liegen - veel hard werken. Maar nog meer voetbal en dus plezier. Want we houden allemaal van THE GAME!